UAHistory

• Мовні забавки
  • Історичні події
  • Сучасність
  • Видатні люди
  • Форуми
    • Вільна дискусія
    • Українська література
    • Українці й закордон
    • Музика, кіно, театр, художнє мистецтво

Книга електронкою чи книга паперова?

• This topic has 5 відповідей, 4 учасника, and was last updated 5 years, 5 months тому by Zlata.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Автор
    Записи
  • 3 Липня, 2015 о 7:58 PM #1308
    Viktor
    Хранитель

Мені особисто подобався Kindle 3, жодних незручностей.

10 Липня, 2015 о 7:54 PM #1685
    van Shtroff
    Учасник

У мене вже, мабудь, років з чотири SONY PRS T1. Вже не уявляю себе без неї. Особливо подобається, що читати можна на сонці, чого не скажеш про планшет… Тут тобі і інтернет і книга і фото. Раджу!

11 Липня, 2015 о 11:57 PM #1736
    Viktor
    Хранитель

Дякую за відповідь. Так, мені теж подобається продукція Sony, але так вийшло, що придбав Kindle Paperwhite 2. Є деякі вади, але взагалі читати можно.
    Ще одне, читати pdf чи технічну літературу все таки краще на планшеті 🙂

13 Липня, 2015 о 1:02 PM #1751
    toshik
    Учасник

В мене Pocketbook, але все ж надаю перевагу паперовій книзі – відчуття зовсім інші. Окрім задоволення, купуючи українську паперову книгу, відчуваю, що зробив щось корисне для нашої культури. Адже електронні книжки, кажучи відверто, в більшості випадків є піратськими і ані автор, ані видавництво не отримує з цього жодної копійки. А ось “велику” російську літературу (Донцова, Мариніна, “Як схуднути за 5 днів”) можна почитати й на покетбуці “безкоштовно”, не збідніють 🙂

14 Липня, 2015 о 5:03 PM #1816
    van Shtroff
    Учасник

Я перед тим, як придбати Соні, декілька місяців “мучив” форум “рідерщиків”. Вибирав між Кіндлом і Соні. Дійсно, технічну літературу і журнали треба дивитися на компі/планшеті. pdf-файли читати в книжці незручно. Але я її і брав читати тільки художню літературу! Тобто, epub, fb2-файли. Згоден, то все піратський ” продукт, але були б у нас свої “Амазони” з своїми бібліотеками – ми б користувалися ними! Та й щоб зарплатня наша дозволяла нам купувати книги…

12 Серпня, 2015 о 4:28 PM #2323
    Zlata
    Учасник

А я тільки паперові читаю. Тільки запах і шелест нових сторінок дає справжню насолоду від книги.

• Автор
    Записи
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .
Увійти
Пошук на форумі
Логін
Увійти
Реєстрація Втрачено пароль
Останні теми
  • Весілля.
  • Книга електронкою чи книга паперова?
  • Який фільм вам найбільше подобається?
Форуми
  • Вільна дискусія
  • Музика, кіно, театр, художнє мистецтво
  • Українська література
  • Українці й закордон
Мета
  • Увійти
  • Стрічка записів
  • Стрічка коментарів
  • WordPress.org
Останні коментарі
  • Вячеслав до Ой і співали ж ми…
  • Анастасія до Іван Грозний
  • Ганна Черкаська до Ленд-ліз
  • Богдан Попадин до Ленд-ліз
  • волинянка до І з’їзд монархів Європи в Луцьку
Сторінки
  • Frontpage
  • Нагадати пароль
  • Регістрація
2015 © UAHistory Всі права застережено. При використанні матеріалів сайта обов'язкове зворотнє посилання.
Ми використовуємо cookies для зручної роботи з нашим сайтом. Продовжуючи переглядати наш сайт ви погоджуєтесь із цим.Ok